Általános értékesítési és szállítási feltételek

1. Alkalmazási terület

Ezen szállítási feltételek alkalmazandóak mindazokra a szerződésekre, amelyek a Polyduct Zrt. (H-4181 Nádudvar Kabai út 62.), mint szállító és megrendelője között jönnek létre.
Ezeknek a feltételeknek az alkalmazása csak akkor és annyiban mellőzhető, amennyiben a szállító és megrendelő az eltérésekben külön írásban megállapodtak.

2. A szállítási szerződés létrejötte

A szállítási szerződés a szállító és a megrendelő között akkor jön létre, ha a megrendelő rendelését a szállító írásban visszaigazolja.
Ha a rendelésre a szállító írásban nem tesz nyilatkozatot (rendelés visszaigazolása), a felek közt szerződés nem jön létre.

3. Megrendelés tartalma

Az írásos megrendelésnek tartalmaznia kell a következőket:
 termék megnevezés
 termék ár
 mennyiség
 megrendelő adatai (név, cím, elérhetőség, adószám, bankszámlaszám)
 

4. Vételár

Az oldalon feltűntetett áraink az ÁFA-t tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az aktuális akciós lehetőségekről külön tájékoztatást nyújtunk.


5. Termékek lényeges tulajdonságai

Ön jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával elismeri, hogy a megrendelt termékek lényeges tulajdonságairól teljes körűen tájékoztattuk.
 

6. A teljesítés helye és ideje

A teljesítés helye az eladó gyártelepe.
1 m3 alatt és 13 kg súlyhatáron belül, csomagonként maximum 5000
 Ft+ ÁFA,  1 m3 és 13 kg súlyhatár felett 18 000Ft+Áfa szállítási költséget számolunk fel, nagyobb menniségű termék rendelése esetén kérje egyedi ajánlatunkat a megadott elérhetőségeinken.


7. Fizetés

A visszaigazoláson szereplő bruttó vételárat, az azon feltűntetett határidőig a megrendelő köteles a szállítónak megfizetni. Abban az esetben ha a megrendelő a fizetési kötelezettségének késedelmesen tesz eleget, a szállító jogosult a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresét kitevő késedelmi kamatot a megrendelőtől követelni, mindaddig, amíg a megrendelő az ÁFA-val növelt teljes vételárat nem egyenlítette ki, nem szerez tulajdonjogot a leszállított áru felett.
 

8. Elállás a szerződéstől

Amennyiben a megrendelő a szállítási szerződés létrejöttét követően nem tart igényt a megrendelt árura , akkor a szállítónál felmerült összes költségen túlmenően 30% sztornírozási díjat is köteles kifizetni.
 

9. Alkalmazandó jog, jogviták

Az e feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvnek a szállítási szerződésre vonatkozó fedezete az irányadó.
Ebből a szerződésből eredő minden jogvitára a felek minden más bíróság hatáskörének az illetékességét kizárásával a Debreceni városi bíróság, mint választott Bíróság, mint választott Bíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

 

Kapcsolatok 

4181 Nádudvar, Kabai út 62
Tel: 06 54 480 666
Fax: 06 54 480 233
Email: polyduct@polyduct.hu
Web: www.kertikomposztalas.hu

Adószám:

11144393-2-09
Cégjegyzékszám 09-10-000090


Honnan tudom, hogy elég érett a komposzt?

Az átalakulás folyamat akkor tekinthető befejezetnek, ha az anyag sötét színű és könnyen morzsolható, illata az erdei talajéra emlékeztet. bővebben

Komposztálással kapcsolatos kérdéseit tegye fel itt!


Szállítási költség az ország teljes területén 1m3 és 13kg alatt 5000Ft+ÁFA/csomag.


 Aktuális akcióink

 
 
Tekintse meg aktuális akcióinkat!