Beltéri komposztálók - GG 02 elektromos komposztálók

TERMÉK MEGNEVEZÉS:GG-02 elektromos komposztálók
CIKKNÉV:GG-02
Űrtartalom16L
TÖMEG:27 Kg

TELJESÍTMÉNY

0,24KW
FOGYASZTÁS60-90KW/h

MÉRET

AxB:400mmx400mm
H:780mm
GARANCIA:12 hónap
BRUTTÓ ÁR:
Kérje egyedi árajánlatunkat!

 

A komposztálás rendkívül hatékony módja

Kiválóan alkalmas vendéglátóipari egységek számára, Napi 4-5 kg szerves hulladék kezelésére.

A GreenGood hatékony ACIDULO mikroorganizmusokat használ, amelyek a magas, 70 °C fölötti hőmérsékletben, a sótartalom és a közeg savassága miatt gyorsan szaporodnak, és 24 órán belül elterjed a szerves hulladékban. A GreenGood komposztáló hatékonyan ártalmatlanítja a veszélyes kórokozókat.

Ha a komposztáló csatlakoztatva van az elektromos hálózatra, automatikusan szabályozza a folyamatot (hőszabályozás, keverés)

A komposztáló megtöltésekor figyeljünk arra, hogy a teljes napi kapacitást fokozatosan adagoljuk, például háromszor naponta.

A szerves hulladék újrahasznosítása során az instabil komposzt átalakul, melyet elkeverhetünk a talajban, így növelve annak tápértékét, vagy további feldolgozásra is használhatjuk, így szerves trágyát kapunk. A komposzt meglehetősen tömény, só- és savtartalma magas. Mielőtt elkevernénk a talajban, száraz helyen tároljuk 3-4 hétig.

A behelyezett biohulladék szerkezete

 A GreenGood készülék mindenféle biológiailag lebomló anyagot képes komposztálni, beleértve az állati maradványokat. Elsősorban a gasztronómiai hulladék, valamint az élelmiszerek, ételek készítése során keletkező hulladék kezelésére szolgál, de megfelelő arányban kerti zöldhulladékot is komposztálhatunk (kb. 20% zöldhulladék, 80% étkezési hulladék – az étkezési hulladék összetételétől függően)

Működés

A készülék működése teljesen automatikus. Csak a készülék megtöltése és kiürítése történik manuálisan. A felhasználó meghatározhatja a biohulladék hozzáadásának menetét. Abban az esetben, ha valami nem megfelelő, vagy megváltozik ez a menetrend, a készülék alkalmazkodik a működési ütemhez. A folyamatok újraprogramozhatóak (hőmérséklet, keverési ciklus), amihez széles skálán választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbb módot. A mikroorganizmusokat nem szükséges újra hozzáadni, nem igényelnek semmilyen kezelést.
 


Kapcsolatok 

4181 Nádudvar, Kabai út 62
Tel: 06 54 480 666
Fax: 06 54 480 233
Email: polyduct@polyduct.hu
Web: www.kertikomposztalas.hu

Adószám:

11144393-2-09
Cégjegyzékszám 09-10-000090


Honnan tudom, hogy elég érett a komposzt?

Az átalakulás folyamat akkor tekinthető befejezetnek, ha az anyag sötét színű és könnyen morzsolható, illata az erdei talajéra emlékeztet. bővebben

Komposztálással kapcsolatos kérdéseit tegye fel itt!


Szállítási költség az ország teljes területén 1m3 és 13kg alatt 4500Ft+ÁFA/csomag.


 Aktuális akcióink

 
 
Tekintse meg aktuális akcióinkat!